om os

Autoriseret el-installatør placeret i Ballerup. Vi prioriterer højt at vejlede og rådgive vores kunder til de bedste løsninger inden for el-installationer, renovering m.m. Du stiller opgaven, vi løser den.

God og hurtig service

Fair priser

Sparring og gode råd

vores historie

Mohn El-Service hjælper erhverv, offentlige og privatkunder med både store og små el-opgaver. Virksomheden ligger i Ballerup, men vi servicerer hele Sjælland.

Mohn El-Service er ejet af Casper Mohn, der selv er autoriseret el-installatør. Casper startede firmaet i 2016, og siden da er firmaet blevet større. I dag beskæftiger vi både elektrikere og lærlinge.

Hos Mohn El-Service vægter vi faglig stolthed højt. Vi forlader ikke stedet, før det virker og der er rengjort. Kommunikation er en vigtig grundsten i vores samarbejde og det er på den måde, det færdige resultat bliver lige som kunden ønsker det.

Kundernes ord betyder meget for os, og det er via mund til mund, at vi i dag er vokset. Se gerne vores anmeldelser på Trustpilot.

Få et uforpligtende tilbud

Står du med en opgave, som du gerne vil have løst, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe. 

Hvad siger vores kunder?

Casper og Mathias fra Mohn er begge dygtige og reelle. Projektet blev gennemført hurtigt og med god kvalitet. De kunne på forhånd redegøre for udførelse, for udfordringerne ved projektet og stadig passede tilbuddet til den endelige pris. Tak til Mohn!
Thomas Larsen
Thomas Larsen
13. Februar, 2021.
Perfekt arbejde og rigtig god service. Fik lavet flere forskellige ting bl.a. ny tavle og udskiftet gamle stofledninger. Godt og effektivt.
Søren Bertelsen
Søren Bertelsen
3. Februar, 2021.
Vi har nu ad flere omgange anvendt Mohn El-service. De bistår med professionalisme og faglighed, som flere i branchen kunne lære af. Det er virkelig betryggende og en stor lettelse, at når man har bedt dem løse opgaver, så ved man, at det er udført ordentligt og korrekt. Og hvis der har været spørgsmål, har de aldrig gjort noget forhastet, men spurgt ind til det, så man var 100% enige om en justering, forbedring eller optimering ift. den endelige løsning. Mohn El-service kan klart anbefales, hvis du vil være sikker på, at det er udført uden senere, at skal bekymre dig.
Maria & Peter
Maria & Peter
1. Februar, 2021.
Fantastisk kundeservice! Har netop haft Mathias fra Mohn til at lave vores elinstallationer i vores nye hus. Han er super effektiv, har leveret alt høj kvalitet og har virkelig gået den ekstra mil for os. Jeg kan kun anbefale dem varmt!
Leander
Leander
22. Januar, 2021.
Har brugt Mohn flere gange nu og altid et super resultat. Både til diverse små ting og til at sætte spots i det meste af huset. Stor anbefaling herfra.
Kim Rønne
Kim Rønne
10. Januar, 2021.
Jeg har haft besøg af Casper med 3 års mellemrum til løsning af følgende opgaver: Installation af opladeboks til elbil inkl ny gruppe i eltavle i vores gamle hus. Udbedring af fejl på udendørslys i vores nye hus. Begge gange er opgaven løst professionelt og med et fagligt niveau som er langt bedre end fx vores entreprenør som har istandsat vores nye hus. Casper kommer med kompetent vejledning som kan bruges til noget og giver et bedre slutprodukt. At prisen så er yderst fair, at aftaler overholdes og at Casper er super empatisk er jo bare “sugar on top”. Mine bedste anbefalinger!
Bjarne C
Bjarne C
13. Oktober, 2020.
Ikke så meget vrøvl, bare gode råd, god service, og ikke mindst godt arbejde.
Esper Larsen
Esper Larsen
22. September, 2020.
Jeg har nu brugt Mohn El-service 2 gange! Begge gange er der leveret det aftalte og et rigtig godt stykke arbejde! Jeg kan kun anbefale Mohn El-service, der er sublim service! Jeg ville uden tvivl bruge Mohn El-service igen
Mette
Mette
10. August, 2020.
Efter at have samarbejdet med flere el firmaer på diverse projekter. Vil jeg på det varmeste, anbefale Mohn El-service!! Casper og Mathias har jeg arbejdet med på flere projekter og de er yderst grundige og kompetente. Aftaler bliver overholdt! Spørgsmål bliver besvaret hurtigt. Fakturering er i orden, ikke nogen overpriser! Og råd og vejledning har været en kæmpe hjælp. Jeg anbefaler dem til mine egne kunder.
Johanne Bildsø
Johanne Bildsø
21. Juli, 2020.
Kenn og en lærling dukkede op og var meget behjælpelige med gode løsninger i vores nye hus. Super god oplevelse og fair pris.
Michael
Michael
20. Juli, 2020.

vores ansatte

Casper Mohn

Casper Mohn

Ejer, El-installatør

Casper Mathiesen

Casper Mathiesen

Tekniker

Mathias Hansen

Mathias Hansen

Tekniker

Tommas

Tommas

Tekniker

Per Jensen

Per Jensen

Tekniker

Rasmus Howe

Rasmus Howe

Lærling

Michael Howe

Michael Howe

Tekniker

Emmeli Vejltoft

Emmeli Vejltoft

Lærling

“Ikke så meget vrøvl, bare gode råd, god service, og ikke mindst godt arbejde.” 
– Jesper Larsen

“Kenn og en lærling dukkede op og var meget behjælpelige med gode løsninger i vores nye hus. Super god oplevelse og fair pris.” 
– Michael

“Mohn El-service skifte alle kabler i vores gamle Nørrebro-lejlighed. Jeg er rigtig godt tilfreds. Ud over at alt naturligvis fungerer som det skal så var prisen var ganske rimelig. Og vigtigt for mig at alle aftaler/tidspunkter blev overholdt. Bedste anbefalinger herfra.”
– Troels Juel

“Casper var super reel og dygtig og løste alle opgaver rigtig flot. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, hvis man leder efter en ordentlig håndværker i Kæbenhavnsområdet.👍🏻 Jeg vil bruge Casper igen næste gang jeg skal have lavet el i mit hus!”
– Alexander H. Tetzlaff

mohn el-service

Ring til os eller brug formularen nedenfor.
Vi giver dig god service, gode råd og fair priser.

kontakt os

42 52 26 26

Vi er medlem af tekniq

Vi er selvfølgelig medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne - hvilket giver dig som kunde en ekstra tryghed, da du er dækket ind af TEKNIQs garantiordning.

kontakt os

Uanset om du er interesseret i at høre mere, få et tilbud eller rådgivning, sidder vi klar til at hjælpe.

Lokation

Mohn El-Service
Linde alle 34, 2750 Ballerup
Telefon: 42 52 26 26
CVR.: 42056723

 

Åbningstider

Mandag-torsdag: 07:00-16:00
Fredag: 07:00-15:00
Lørdag, søndag og helligdage: Døgnvagt

Email

kontakt@mohn-elservice.dk