Vores services

Her kan du læse om nogle af alle de opgaver, vi udfører.
Skal du have hjælp til noget, som ikke fremgår nedenfor,
så kontakt os endelig, så finder vi en løsning sammen.

God og hurtig service

Fair priser

Sparring og gode råd

Hvad tilbyder vi?

Service, renovering, dørtelefoner m.m.

Serviceopgaver

Vi servicerer alle typer el-installationer, alt fra etablering af stikkontakt hos privatkunde til fællesinstallation hos boligforening.

renovering

Står du overfor dit næste renoveringsprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring indenfor renovering af el og kan rådgive dig til de bedste løsninger, der passer til dig. Der er ikke en opgave, der er for stor eller lille til os. Du skal være velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud til netop dit projekt.

dørtelefoner

Vi hjælper både med opsætning af helt nyt anlæg, eller hvis der er problemer med eksisterende anlæg, kan vi naturligvis også reparere på dette. Vi har stor erfaring indenfor området med mærker som Siedle, Videx, Fermax og Scantron.
Vi kan levere forskellige løsninger, både med og uden kamera.

Videoovervågning

Ønsker du også at have større indsigt i, hvem der færdes på jeres grund, så er videoovervågning, den bedste løsning til dette. Flere undersøgelser viser, at videoovervågning har stor præventiv effekt på indbrud, derfor bliver det også integreret mere og mere. Vi hjælper med forskellige løsninger indenfor videoovervågning, både til erhverv, men også i stigende grad til private.

wifi og data

Har du også bøvl med signalet på dit trådløse netværk? Hos Mohn El-Service har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Ønsker du en renovering, så lad os rådgive dig inden for, hvordan vi får integreret Wi-Fi og data hos jer. Vi benytter os oftest af kablede access points for at forbedre Wi-Fi-signalet, men har du noget helt andet i tankerne – så hjælper vi naturligvis gerne med det.

ADK – sikker adgangskontrol

Vi kan hjælpe dig med at installere sikker elektronisk adgangskontrol på bygninger. Adgangskontrol hjælper dig med at få et hurtigt og nemt overblik over, hvem der kommer og går i dine bygninger – fx. på en arbejdsplads eller lignende.

el-rapporter og el-attester

Skal du sælge din bolig, kan vi hjælpe med en komplet el-rapport af din el-installation. Har du købt bolig, hjælper vi også med vejledning/udbedring af din el-rapport.

"

"Ikke så meget vrøvl, bare gode råd, god service, og ikke mindst godt arbejde." 
- Jesper Larsen

"Kenn og en lærling dukkede op og var meget behjælpelige med gode løsninger i vores nye hus. Super god oplevelse og fair pris." 
- Michael

"Mohn El-service skifte alle kabler i vores gamle Nørrebro-lejlighed. Jeg er rigtig godt tilfreds. Ud over at alt naturligvis fungerer som det skal så var prisen var ganske rimelig. Og vigtigt for mig at alle aftaler/tidspunkter blev overholdt. Bedste anbefalinger herfra."
- Troels Juel

"Casper var super reel og dygtig og løste alle opgaver rigtig flot. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger, hvis man leder efter en ordentlig håndværker i Kæbenhavnsområdet.👍🏻 Jeg vil bruge Casper igen næste gang jeg skal have lavet el i mit hus!"
- Alexander H. Tetzlaff

mohn el-service

Ring til os eller brug formularen nedenfor.
Vi giver dig god service, gode råd og fair priser.

kontakt os

42 52 26 26

Vi er medlem af tekniq

Vi er selvfølgelig medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne - hvilket giver dig som kunde en ekstra tryghed, da du er dækket ind af TEKNIQs garantiordning.

kontakt os

Uanset om du er interesseret i at høre mere, få et tilbud eller rådgivning, sidder vi klar til at hjælpe.

Lokation

Mohn El-Service
Linde alle 34, 2750 Ballerup
Telefon: 42 52 26 26
CVR.: 42056723

 

Åbningstider

Mandag-torsdag: 07:00-16:00
Fredag: 07:00-15:00
Lørdag, søndag og helligdage: Døgnvagt

Email

kontakt@mohn-elservice.dk